logoTJ Traduccions jurades català-castellà

Seleccioni el seu idioma

Per obtenir un pressupost gratuït previ a un encàrrec, cal remetre una còpia dels documents a traduir a través dels mitjans indicats a la pàgina d'inici: per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per mitjà del formulari inclòs a l'apartat 'Pressupost'. També es poden fer consultes sobre pressupostos en el telèfon 619766274 o mitjançant WhatsApp.

Quan es rebi una petició de pressupost per a una traducció, el pressupost s'enviarà al client per correu electrònic en un termini màxim de 24 hores. El client haurà de confirmar la seva acceptació també mitjançant l'enviament d'un correu electrònic.

Un cop consti l'acceptació del pressupost, es farà la traducció, segons els terminis de lliurament que es concertin en concret per a aquest treball. La factura s'emetrà quan s'hagi finalitzat la traducció i el seu import es correspondrà exactament amb l'import que consti en el pressupost enviat al client. 

 La factura s'enviarà al client també per correu electrònic i el seu pagament s'haurà d'efectuar com a màxim en els 2 dies següents a la recepció de la factura, per mitjà de transferència bancària, Bizum o pagament en efectiu, excepte quan s'hagin acordat altres condicions de pagament amb el client.

 Per a projectes de gran envergadura se sol·licitarà un 30% de l'import total per avançat.

Contacteu-nos:

   Facebook   X   LinkedIn   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   WhatsApp             

SSL/TLS

Data de creació: 15/02/2012
Darrera actualització: 14/06/2024