logoTJ Traduccions jurades català-castellà

Seleccioni el seu idioma

 

Una traducció jurada és una traducció oficial en què ha de constar el segell d'un traductor jurat, que certifica amb la signatura i el segell la fidelitat i l'exactitud de la seva traducció. És un document legal, amb la mateixa validesa que l'original.

 Soc traductora jurada, amb el certificat oficial que habilita per a la traducció i interpretació jurada català-castellà. Tinc una àmplia experiència en la traducció de documents jurídics, notarials, mèdics, publicitaris i acadèmics, amb uns preus molt competitius.

Podeu comprovar aquests preus econòmics si ens demaneu un pressupost sense cap tipus de compromís:

- A través del nostre formulari (hi podeu incloure els documents que voleu traduir i rebreu un pressupost detallat de la traducció totalment gratuït).

- Per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (podeu demanar-nos un pressupost o consultar qualsevol dubte).

- Si ho preferiu, podeu trucar al telèfon 619766274 o enviar-nos un WhatsApp.

 Us oferim la possibilitat de rebre les traduccions jurades signades digitalment a través del correu electrònic.

Podeu fer el pagament per transferència electrònica o per Bizum.

Si voleu més informació, ens podeu escriure a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Contacteu-nos:

   Facebook   X   LinkedIn   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   WhatsApp             

SSL/TLS

Data de creació: 15/02/2012
Darrera actualització: 14/06/2024